Produsén karét silicone profésional.

Bahasa
Produk
MACA DEUI
Produk utama anu urang rancang sacara profésional, ngamekarkeun sareng ngahasilkeun nyaéta: kabutuhan sapopoé silikon, produk orok silikon, produk sawawa silikon, alat dapur silikon, produk piaraan silikon, hadiah silikon, konci silikon, kibor, silikon O-cingcin sareng rupa-rupa produk silikon khusus.
Introto Tombol silikon Telepon Disesuaikeun Pabrikan tombol silikon konsol Game TiChina Yixin
Runtuyan tombol silikon telepon ieu utamana diékspor ka pausahaan Jepang sapertos ENC/SAXA. Sadaya bahan baku anu dianggo nyaéta: Shin-Etsu KE951-U ti Jepang. Konsumén gaduh syarat anu ketat dina beban kurva, touch, élastisitas sareng résistansi ohm unggal tombolKaterangan prosés produk:Silicone bahan baku campur kode → motong → ngabentuk → inspeksi produk komprehensif → deui conductive Pad percetakan / percetakan titik → vulkanisasi sekundér → stripping → stamping → inspeksi lengkep produk → bungkusan produk rengse → gudang produk rengse → kiriman;Keunggulan silicone keys:Tombol silikon telepon sélulér sapertos kieu ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun kahirupan produk, résistansi rendah, tahan cai, anti fouling, sareng karasa leungeun, tapi éta ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun sadayana pabrik sareng prosés produksi, sareng biayana langkung luhur tibatan tombol silikon telepon biasa. ;Sadaya bahan di luhur parantos lulus SGS, RoHS, REACH sareng sertifikasi;Aplikasi tina tombol silicone multi-warna:Tombol silikon jenis ieu biasana dianggo dina: telepon pidéo, telepon multi-fungsi, konsol kaulinan, kalkulator, komputer, médis sareng alat-alat sanés;Warna produk: Pantone tiasa disaluyukeun dina warna naon waéNampa kustomisasi OEM / ODMData rujukan pikeun konci silikon:1. tekanan beban: 20 ~ 500g2. Résistansi kontak: 0-200Ω3. Jumlah pencét: 0,5 ~ 30 juta kali4. hawa gawé: -20 ~ 200 ℃5. Suhu gudang: -30 ~ 250 ℃.6. Laju kontak: 5 microamperes dina 12 volt DC pikeun 0,5 detik sarta 20 juta siklus.7. Kontak élastisitas: kirang ti 1,2 juta kali.8. résistansi insulasi: leuwih gede ti 10 ka kakuatan 12th, ohm dina 500 volt DC.9. kapasitas insulasi: 25 ka 30 kV / mmData rujukan ngeunaan beban tombol, karasa sareng daya tahan:1. Beban téh 50-80g, umumna cocog pikeun kenop silika gél tina kibor komputer tur kenop kalkulator. Beban dina rentang ieu teu luhur, rélatif low, sarta gampang pencét, cocog pikeun konci silicone nu kudu diklik remen.2. beban nyaeta 80-120g, nu sacara umum cocog pikeun tombol listrik sarta tombol kadali jauh. Bebanna cocog, panangan karasa nyaman, sareng daya tahanna saé.3. Beban téh 120-180g, nu umumna cocog pikeun influencing parabot, telepon multi-fungsi, instrumen industri, sarta kadali jauh mékanis. Bebanna langkung ageung tibatan jinis kadua. Éta umumna cocog pikeun tombol silikon anu langkung ageung sareng gaduh daya tahan anu langkung saé. , Cocog jeung produk kalawan sering clicks.4. Beban luhur 180g. Sacara umum, tombol silika gél jenis ieu leuwih cocog pikeun industri husus, kayaning médis, aviation, mobil jeung industri lianna, sarta frékuénsi pamakéan relatif low.Tombol silikon Telepon Yixin Disesuaikeun  Produsen tombol silikon konsol kaulinan TiChina, Kami ngagaduhan tim desainer sareng insinyur kalayan téknologi 16 taun dina industri silikon. Éta pasangan idéal pikeun konsumén néangan OEM / ODM produk karét silicone;Yixin Introto Tombol silikon Telepon Disesuaikeun  Produsen tombol silikon konsol Game TiChina Yixin,Kami gaduh produksi canggih sareng alat uji sapertos: 10 sét pencét vulkanisasi cetak 200-300 ton, mesin percetakan layar otomatis, garis IR nyemprot otomatis, mesin ukiran laser impor. , méter kurva 2D, 2,5 dimensi, méteran beban, maké tester, RCA tester, hirup tester, ketebalan gauge, jsb;
Pangalusna Custom Multifunctional dapur insulasi meresihan sarung silicone FactoryPrice-Yixin
Rincian:beurat produk: 100-140 gramKandel: ketebalan sedengMangpaat: ngumbah piring, beberesih, cuci mobil,Bahan: silikon organik, silikon organik kelas dahareun, lulus sertifikasi FDA LFGB;Tempat Asal: Guangdong, CinaMerk: OEM / ODMModel: Sarung Tangan SilikonNgaran: Sarung Silicone Magic pikeun ScrubberWarna: warna naon waé sayogiMangpaat: parabot dapurfitur: résistansi suhu luhur, gampang pikeun ngabersihan, reusable, non-dieunakeun sarta tahan minyak;Mérek dagang: Bisa dicitak layarUkuran: bisa ngaropéaKasalametan: panyalindungan lingkungan, euweuh polusiSuhu: -40 nepi ka 230 derajatKamampuhan suplai: 50000 potongan per mingguRincian bungkusan: kantong Opp atanapi sasuai ka kabutuhan anjeunPalabuhan: Hong Kong sareng ShenzhenYixin Best Custom Multifunctional insulasi dapur meresihan sarung tangan silikon FactoryPrice-Yixin,Kami bakal ngabagi pangalaman industri anu pangsaéna sareng hasil ngahémat biaya manufaktur sareng para nasabah. Paduli ukuran urutan, urang boga kaunggulan atra dina biaya, kualitas, ukuran, téhnologi jeung respon;
Grosir Custom dijieunna multi-fungsi wadah kartu silikon makeup tas dompet silicone dompét kalawangoodprice-Yixin
Ngaran produk: Dompét Silikon Pantunfungsi: install robah, alat tulis,Bahan: 100% FDA/LFGB/SGS food-grade baku silicone, minuhan UL, CE, NSF, RoHS.REACH sertifikasiWarna: nampi kustomisasi warna naon waéFitur: panyalindungan lingkungan, geulis tur stylish, waterproof, gampang dibawa, teu gampang pikeun megatkeun, tahan hawa tinggi na reusable;LOGO: LOGO, emboss, gravure, layar sutra, jsb bisa dirancang nurutkeun sarat customerNampa OEM / ODMYixin Grosir Adat dijieun multi-fungsi wadah kartu silicone makeup kantong dompet silicone dompét kalawangoodprice-Yixin, Kauntungan beredar Yixin asalna tina evaluasi customer-centric urang jeung filosofi bisnis tina kauntungan silih tur ngembangkeun umum.
Produsén tutup pelestarian kadaharan silikon transparan bébas BPA gratis ti Cina
Ngaran produk: reusable silicone dahareun tutup silicone pot tutupSpésifikasi: 6 jinis silika gél / nampi kustomisasiFungsi: fungsi nyimpenBahan: 100% FDA/LFGB/SGS food grade baku silikon organik, sasuai jeung UL, CE, NSF, RoHS.REACH sertifikasiWarna: nampi kustomisasi warna naon waéFitur: panyalindungan lingkungan, geulis, antibakteri, kadaharan seger, bisa diumbah, gampang dibawa, teu rapuh, tahan suhu luhur, sarta reusable;LOGO: LOGO, emboss, percetakan gravure, percetakan layar sutra, jsb bisa dirancang nurutkeun sarat customerNampa OEM / ODMYixin Customized BPA Free Clear Silicone Food Box pabrikan FromChina, Kauntungan luar biasa tina Yixin asalna tina evaluasi customer-centric kami sareng filosofi bisnis pikeun kauntungan sareng pangembangan umum.
Jasa Kami

Lamun anjeun teu bisa manggihan sagala produk kaluar-nu-rak cocog pikeun proyék nu, hayu jasa kustomisasi profésional YIXIN urang mantuan.

Pausahaan urang diwangun ku tim profésional kalayan cocog warna, molding, percetakan layar, nyemprot, ukiran radium, equipments produksi canggih tur equipments nguji jsb, éta idéal produsén gawé bareng jeung OEM / ODM jasa.

Tentang Kami

Dongguan Yixin Silicone Rubber Electronic Technology Co., Ltd. perenahna di Dongguan, Cina. Perusahaan kami diadegkeun dina 2012.

Kami ngagaduhan tim desainer sareng insinyur sareng téknologi 16 taun dina industri silikon, ogé alat produksi canggih sareng alat uji, éta mangrupikeun pasangan anu idéal pikeun konsumén anu milari OEM / ODM produk karét silikon.

Produk utama anu urang rancang sacara profésional, ngamekarkeun sareng ngahasilkeun nyaéta: kabutuhan sapopoé silikon, produk orok silikon, produk sawawa silikon, alat dapur silikon, produk piaraan silikon, hadiah silikon, konci silikon, kibor, silikon O-cingcin sareng rupa-rupa produk silikon khusus. Produk diékspor ka Éropa sareng Amérika, Langkung ti 30 nagara sareng daérah kalebet India. Dina waktos anu sami, jaringan penjualan urang ngalegaan ka sakumna dunya. Kami ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya pikeun ngahubungi kami. Kami sepenuh hati bakal nyayogikeun palanggan produk sareng jasa anu berkualitas ...

Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.

Kirim panalungtikan anjeun