Produsen karet silikon profesional.

Basa
Produk
Waca liyane
Produk utama sing dirancang, dikembangake lan diprodhuksi kanthi profesional yaiku: kabutuhan saben dina silikon, produk bayi silikon, produk diwasa silikon, peralatan dapur silikon, produk pet silikon, hadiah silikon, kunci silikon, papan tombol, cincin O silikon lan macem-macem produk silikon sing disesuaikan.
Introto Tombol silikon telpon sing disesuaikan Produsen tombol silikon konsol game SakaChina Yixin
Seri tombol silikon telpon iki utamane diekspor menyang perusahaan Jepang kayata ENC/SAXA. Kabeh bahan baku sing digunakake yaiku: Shin-Etsu KE951-U saka Jepang. Pelanggan duwe syarat sing ketat babagan beban kurva, tutul, elastisitas lan resistensi ohm saben tombolDeskripsi proses produk:Campuran bahan mentah silikon → nglereni → mbentuk → inspeksi produk lengkap → printing pad konduktif mburi / printing dot → vulkanisasi sekunder → stripping → stamping → inspeksi lengkap produk → kemasan produk rampung → panyimpenan produk rampung → kiriman;Fitur kunci silikon:Tombol silikon ponsel jenis iki nduweni syarat sing luwih dhuwur kanggo urip produk, resistensi kurang, anti banyu, anti-fouling, lan rasa tangan, nanging nduweni syarat sing luwih dhuwur kanggo kabeh pabrik lan proses produksi, lan biaya luwih dhuwur tinimbang tombol silikon telpon biasa. ;Kabeh bahan ing ndhuwur wis lulus SGS, RoHS, REACH lan sertifikasi;Aplikasi tombol silikon multi-warna:Tombol silikon iki biasane digunakake ing: telpon video, telpon multi-fungsi, konsol game, kalkulator, komputer, peralatan medis lan liyane;Werna produk: Pantone bisa disesuaikan kanthi warna apa waeNampa kustomisasi OEM/ODMData referensi kanggo kunci silikon:1. Tekanan beban: 20 ~ 500g2. Resistansi kontak: 0-200Ω3. Jumlah pers: 0,5 ~ 30 yuta kaping4. Suhu kerja: -20 ~ 200 ℃5. Suhu panyimpenan: -30 ~ 250 ℃.6. Tingkat kontak: 5 microamperes ing 12 volt DC kanggo 0,5 detik lan 20 yuta siklus.7. Elastisitas kontak: kurang saka 1,2 yuta kaping.8. Insulation resistance: luwih saka 10 kanggo daya 12th, ohm ing 500 volt DC.9. Kapasitas insulasi: 25 nganti 30 kV / mmData referensi babagan beban tombol, rasa lan daya tahan:1. Beban punika 50-80g, umume cocok kanggo tombol silika gel keyboard komputer lan tombol kalkulator. Beban ing kisaran iki ora dhuwur, relatif kurang, lan gampang dipencet, cocok kanggo tombol silikon sing kudu kerep diklik.2. Beban punika 80-120g, kang umume cocok kanggo tombol electrical lan tombol remot kontrol. Muatan cocok, tangan krasa nyaman, lan daya tahane apik.3. Beban 120-180g, sing umume cocok kanggo peralatan pengaruh, telpon multi-fungsi, instrumen industri, lan remot kontrol mekanik. Beban luwih gedhe tinimbang jinis kapindho. Umume cocok kanggo tombol silikon sing luwih gedhe lan nduweni daya tahan sing luwih apik. , Cocog kanggo produk kanthi klik sing kerep.4. Beban luwih saka 180g. Umume, tombol silika gel iki luwih cocok kanggo industri khusus, kayata medis, penerbangan, mobil lan industri liyane, lan frekuensi panggunaan relatif kurang.Tombol silikon Yixin Customized Phone  Produsen tombol silikon konsol game SakaChina, Kita duwe tim perancang lan insinyur kanthi teknologi 16 taun ing industri silikon. Iku partner becik kanggo pelanggan seeking OEM / ODM produk karet silikon;Tombol silikon Telpon Yixin Introto Customized  Produsen tombol silikon konsol game SakaChina Yixin, Kita duwe peralatan produksi lan uji coba maju kayata: 10 set mesin vulkanisir cetakan 200-300 ton, mesin sablon otomatis, garis IR penyemprotan otomatis, mesin ukiran laser impor , 2D kurva meter, 2.5 dimensi, mbukak meter, nyandhang tester, RCA tester, urip tester, kekandelan gauge, etc.;
Sarung tangan silikon reresik insulasi pawon Multifungsi Kustom paling apik FactoryPrice-Yixin
rincian:Bobot produk: 100-140 gramKekandelan: kekandelan mediumGunakake: ngumbah piring, ngresiki, ngumbah mobil,Bahan: silikon organik, silikon organik kelas pangan, lulus sertifikasi FDA LFGB;Panggonan Asal: Guangdong, ChinaMerk: OEM/ODMModel: Sarung Tangan SilikonJeneng: Magic Silicone Gloves kanggo ScrubberWerna: warna apa wae kasedhiyaPanganggone: piranti pawonFitur: resistance suhu dhuwur, gampang kanggo ngresiki, bisa digunakake maneh, non-slip lan tahan lenga;Merek dagang: Bisa dicithak layarUkuran: bisa disesuaikanKeamanan: perlindungan lingkungan, ora ana polusiSuhu: -40 nganti 230 derajatKemampuan sumber: 50000 potongan saben mingguRincian kemasan: tas Opp utawa miturut syarat sampeyanPelabuhan: Hong Kong lan ShenzhenYixin Best Custom Multifunctional sarung tangan silikon pembersih insulasi pawon FactoryPrice-Yixin, Kita bakal nuduhake pengalaman industri sing paling apik lan asil ngirit biaya manufaktur karo pelanggan. Preduli saka ukuran pesenan, kita duwe kaluwihan ketok ing biaya, kualitas, ukuran, teknologi lan respon;
Grosir Kustom digawe multi-fungsi pemegang kartu silikon tas rias dompet dompet silikon kanthi rega sing apik-Yixin
Jeneng produk: Fashion Silicone DompetFungsi: nginstal ganti, alat tulis,Bahan: 100% FDA/LFGB/SGS food-grade standar silikon, ketemu UL, CE, NSF, RoHS.REACH sertifikasiWerna: nampa kustomisasi warna apa waeFitur: pangayoman lingkungan, ayu lan apik gayane, anti banyu, gampang kanggo nindakake, ora gampang kanggo break, tahan suhu dhuwur lan bisa digunakake maneh;LOGO: LOGO, emboss, gravure, layar sutra, lan sapiturute bisa dirancang miturut syarat pelangganNampa OEM/ODMYixin Grosir Custom digawe multi-fungsi wadhah kertu silikon tas dandanan tas dompet silikon karogoodprice-Yixin, Kauntungan pinunjul saka Yixin asalé saka evaluasi customer-sentris kita lan filosofi bisnis keuntungan bebarengan lan pembangunan umum.
China Food Grade FDA Colorful Reusable Portable Drinking Silicone Straw produsen-Yixin
Jeneng produk: Sedotan silikon FDA, sedotan karet sing bisa digunakake maneh, sedotan karet sing bisa digunakake maneh, sedotan silikon grosir, sedotan silikon lentur, sedotan silikon fleksibel, sedotan silikon grosir, sedotan silikon kelas pangan, sedotan silikon sing bisa dilipat,Spesifikasi: ukuran lan wujud bisa disesuaikanFungsi: Bisa digunakake bola-bali kaping pirang-pirang, kanggo nyedhot macem-macem ombenan sing enak, lsp.Bahan: 100% FDA/LFGB/SGS food grade standar silikon, BPA freeWerna: nampa kustomisasi warna apa waeFitur: pangayoman lingkungan, foldable, gampang kanggo ngresiki, resistance suhu dhuwur, bisa digunakake maneh;LOGO: LOGO, emboss, gravure, layar sutra, lan sapiturute bisa dirancang miturut syarat pelangganNampa OEM/ODMYixin China Food Grade FDA Colorful Reusable Drinking Silicone Straw Produsen-Yixin, Kita bakal nuduhake pengalaman industri sing paling apik lan asil ngirit biaya manufaktur karo pelanggan. Preduli saka ukuran pesenan, kita duwe kaluwihan ketok ing biaya, kualitas, ukuran, teknologi lan respon;
Layanan Kita

Yen sampeyan ora bisa nemokake produk sing ora cocog kanggo proyek kasebut, ayo layanan kustomisasi profesional YIXIN mbantu

Perusahaan kita digawe saka tim profesional kanthi pencocokan warna, cetakan, sablon, penyemprotan, ukiran radium, peralatan produksi lanjutan lan peralatan uji coba, lan liya-liyane, iku produsen kerjasama sing cocog karo layanan OEM / ODM.

Babagan awake dhewe

Dongguan Yixin Silicone Rubber Electronic Technology Co., Ltd. dumunung ing Dongguan, China. Perusahaan kita diadegake ing 2012.

Kita duwe tim perancang lan insinyur kanthi teknologi 16 taun ing industri silikon, uga peralatan produksi lan peralatan uji coba sing luwih maju, Iki minangka mitra sing cocog kanggo para pelanggan sing golek OEM / ODM produk karet silikon.

Produk utama sing dirancang, dikembangake lan diprodhuksi kanthi profesional yaiku: kabutuhan saben dina silikon, produk bayi silikon, produk diwasa silikon, peralatan dapur silikon, produk pet silikon, hadiah silikon, kunci silikon, papan tombol, cincin O silikon lan macem-macem produk silikon sing disesuaikan. Produk diekspor menyang Eropa lan Amerika, Luwih saka 30 negara lan wilayah kalebu India. Ing wektu sing padha, jaringan dodolan kita berkembang ing saindenging jagad. We warmly welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo hubungi kita. Kita bakal menehi pelanggan kanthi produk lan layanan sing berkualitas...

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan